Returret

*RETURNERING AF JULEGAVER 2023:
Byttefristen er forlænget og julegaver købt på webshoppen, kan derfor byttes eller blive refunderet indtil den 15/1-2024. 

Er din julegave købt på vores webshop, kan den også byttes i vores fysiske butik i Lemvig. Her er det vigtigt at den medsendte følgeseddel tages med, da denne fungerer som byttemærke. 

*RETURNERING:
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Varen returneres ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. Varen kan kun returneres i den originale emballage med et intakt leverandørmærkat. 

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret. Fortryder du dit køb, skal du nøje udfylde den vedlagte returseddel. Dette gør det nemmere for os, at ekspedere din returordre. 

RETURVARER SENDES TIL:

OLGA
Vestergade 1A
7620 Lemvig 

*Husk at du også kan returnere din webordre i butikken i Lemvig. 

NEM RETURNERING

Hos OLGA anbefaler vi, at varen returneres via. GLS eller PostNord og at den sendes som pakkepost. På denne måde kan pakken spores, hvis der skulle opstå problemer. 

KØB RETURLABEL HOS OS

Køb et returlabel hos os via linket  her: https://return.shipmondo.com/olga 

Et returlabel koster 50 DKK

Når betalingen er gennemført, kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og dit købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse. Når vi har modtaget din returpakke, vil vores kundeservice behandle den hurtigst muligt. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb.

 

REKLAMATIONER

Der ydes 2 års reklamationsret på alle handlede varer. Dog gælder reklamationesretten IKKE for varer, der er defekte på grund af slitage. 

Reklamation på handlede varer kan ikke godkendes uden original kvittering eller ordrebekræftelse. 

Kontakt os på +45 97811166 eller olga@olga.dk hvis du har spørgsmål.